Marketing campagnes | on- en offline

De tools om campagne te voeren zijn tegenwoordig uitgebreid en breed inzetbaar. Om van alle markten thuis te zijn en deze in de perfecte mix toe te passen is geen sinecure. Wij geloven in de combinatie van old school en nieuwe gereedschappen, zowel online als offline. Het kan zomaar zijn dat alleen het opfrissen van uw website al kan helpen met het verkrijgen van meer business. Niet te veel, niet te weinig, en met resultaat. Dat is wat een campagne succesvol maakt.Praktijkvoorbeeld:

Middels telemarketing verkrijgen wij de informatie over de juiste contactpersoon, emailadres met toestemming etc. In dit telefoongesprek kunnen we tevens aankondigen dat we bepaalde informatie zullen toesturen. Deze aankondiging helpt ‘awareness’-verhogend. Voorts kunnen we in het e-mailbericht verwijzen naar uw (vernieuwde) website die meer informatie biedt. Met intelligentie e-marketing tools kunnen we bepaalde respons voorzien van een vervolgactie, bijvoorbeeld het uitnodigen voor deelname aan een workshop.
Juist het in lijn brengen van de instrumenten en media zorgt er voor dat we zeer gericht een doelgroep bewerken, met een hoge conversie als logisch gevolg.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw organisatie.
Bel ons op telefoon: 010-246 3030.